Fermeri shkon ne kotec dhe gjen një vezë tre herë më të madhe , cuditet nga ajo që gjen brenda saj..

Nje fermer ne Amerike kishte nje kotec te madh me pula dhe ai cdo dite mblidhte veze prej tyre.

Por nje dite ndodhi dicka qe ai nuk e kishte pare me pare kur shikon nje veze qe ishte sa tre here sa nje veze normale dhe ai mezi priste ta hapte se cdo kishte brenda nje super veze apo dicka ndryshe.

Ai pasi ka thyer vezën ka parë që brenda saj ndodhej edhe një vezë tjetër.

Ky fenomen i rrallë ka ndodhur në Queensland, SHBA

Veza peshonte plot 176 gramë.Dhe do te mbahet ne rekordet e vezes se nje pule.