Fenomen i rrallë në plazhin e Durresit cudit qytetarët

Nje fenomen i rrallë në plazhin e Golemit në Durres ku shikohen babai me djalin duke u lare ne det në ditet e para të majit.

Moti është i fresket dhe rrezet e diellit mungojnë. Por ata nuk jane dalur te shijojnë dallget e detit.

Të gjithë pushuesit që po kalonin aty pranë janë habitur nga këto veprime pasi deti është ende i ftohtë.

Më pas plazhistet u futen në det dhe më pas dolën dhe filluan të vraponin.

Startoj dhe sezoni i plazhit për vitin 2023 që në muajin prill dhe shpresojmë që të jetë një vit i suksesshëm.