“Eli Fara nuk është e bukur” – pas polemikave botuesja e njohur bën sqarimin për këngëtaren e njohur

Arlinda Dudaj eshte nje botuese e sukseshme disa vite më parë, e ftuar në emisionin “Opinion” ka thene qe Eli Fara nuk eshte e bukur.Ky ka qene medimi i saj per kengetaren e njohur.

Kete mendim ka pasur ajo per kete kengetare te njohur.

Biles ne ate kohe ka pasur shume komente dhe mendime te ndryshme.

Por ja si ka reaguar kengetarja e njohur Eli Fara per kete ceshtje.

Por Arlinda Dudaj ka sqaruar sot se opinioni i saj lidhet me shijen që ajo ka për të bukurën.

“Kam dashur t’i kërkoj falje Elit, ose më saktë një sqarim. Bukuria që më pëlqen mua mund të mos jetë fare e bukur, mund të mos jetë as ajo që u pëlqen të gjithëve,” – tha sot Arlinda Dudaj, e ftuar në “E Diell”.