Eksperti kinez jep lajmin e bujshëm që e gjithë bota po e priste: Ja kur mund te zhduket koronavirusi

Nje lajme shume i mire vjen nga Kina ku specialistet thone se kane nje lajme plote shprese.

Drejtuesit e ekipit të ekspertëve për krizën e koronavirusit tha se pika e kthimit do të arrijë në fund të këtij muaji dhe pritet qe bota te bie në qetësi nga ky ankth.Shpresojme qe ky te prilli te japi fund virusit dhe maji te kthe jeten ne normalitet.

Ekspertet kane thene se:

“Për tu përballur me koronavirusin i cili është një infeksion i rëndë dhe ka një shkallë të lartë të humbjeve, ka dy metoda.

Njëra është të shtypësh shkallën e transmetimit në nivelin më të ulët dhe të ndalosh përhapjen e tij, dhe pastaj të blesh më shumë kohë.
Tjetra është të vonosh transmetimet dhe të zvogëlosh numrin e pacientëve me anë të disa metodave.

Ndaj metoda me e mire qe te largosh virusin eshte qendrimi ne shtepi dhe muaji prille do te sjelle dhe fundin e virusit dhe ulje drastike te tij.