Edi Rama jep lajmin fantastik që në mengjes, ja çfarë njofton

Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me lajmin fantastik se transporti publik në vendin tonë do të hyjë në një gjeneratë të re.

Gjithashtu Rama bën të ditur se në muajin gusht nis edhe linja e madhe unazore 13.2km me 66 stacione.

“MIRËMËNGJES
dhe me gjeneratën e re të transportit publik, autobusët hibridë elektrikë që do të hyjnë në shërbim për Tiranën e gjelbër e të pastër, ju uroj një të dielë të bukur
***në Gusht nis linja e madhe unazore 13.2km me 66 stacione”, shkruam Rama.