Edhe pse jeton nën një çati me gruan, 74-vjeçari kërkon nje grua tjetër perseri: Nuk shtyhet jeta kështu

74 vjecari nga Mallakastra eshte ftuar ne nje nga emisionet me real te tv Klanit ne Historia Ime ku do te tregoj historine e jetes se tij ku ai eshte baba i 4 femijeve por me gruan e tij ka 10 vjet i divorcuar por qe jetojne bashke ne nje shtepi.

Megjithese me vendim gjykate eshte i ndare ai vazhdon te jetoje me ish-bashkeshorten me nje shtepi.

Por 74 vjecari jeton i vetem sepse femijet nuk e vizitojne shpesh ate dhe ai ka nevoj per nje njeri qe te bashkebisedoj me te dhe te kaloj jeten.

E meqenese ai eshte i pamundur te kujdeset per veten ne gjendjen qe eshte, ai shprehet se nuk mund te rrije krejt i vetem dhe deshiron te njihet me nje tjeter grua.

Kjo eshte biseda qe ai ben me gazetaren e njohur Mirela Milori:

Mirela Milori: Jetoni me ndonjë fëmijë në atë shtëpi apo jeni vetëm ju të dy?

74-vjeçari: Jo, jo jetojnë edhe fëmijët…

Mirela Milori: Jetoni në dhoma të ndara?

74-vjeçari: Si lagjexhi, në dhoma të ndara..

Mirela Milori: Kush kujdeset për ty?

74-vjeçari: Shiko, një jetë që nuk shtyhet, i vjen koha që kalbet dhe po u kalb s’ke çfarë flet më. Kur bëhet e padurueshme nuk mund ta gëlltisësh…

Pastaj fillon e tregon per marredhenien me femijet qe ne kohen e divorcit qe nuk e kishin diskutuar.

Tashme ai ka vetem nje shqetesim te te ndenjurit vetem dhe i beri nje kerkese emisonit:

Mirela Milori: Ke ardhur me një kërkesë?

74-vjeçari: Në qoftë se juve ju jepet mundësia që mua të më ndihmoni…

Mirela Milori: Për çfarë?

74-vjeçari: Nëse ka ndonjë njeri të moshës, që mund të pranojë, unë nga ekonomia s’jam keq, do jetë një kujtesë e mirë për mua nga ana juaj..

Mirela Milori: Do të martohesh prapë?

74-vjeçari: Tani martesë pleqërie quhet kjo..

Mirela Milori: Po pse e bën këtë?

74-vjeçari: Për shumë arsye… Kur thashë martesë pleqërie do të thotë do kemi bashkime, por do kemi dhe kufizime…

Mirela Milori: Çfarë e bën një njeri në moshën tënde, që të kërkojë një bashkëjetues në krah?

74-vjeçari: Këtu mosha po, invaliditeti po, ushqimet, larja, shpëlarja, që kështu ajo për mua do ishte një fillim jete, jo një mbarim..

Mirela Milori: Fëmijët të mbështesin për një martesë tjetër?

74-vjeçari: Jo… Se dhe ajo ju ka thënë nuk pranoj tjetër person këtu dhe ju vjen dhe rëndë…