E mori vëllain në klase dhe e mbajti në prehër teksa bënte mesim, por a rsyeja e djaloshit i habit te gjithë

Vëllai i madh e merr vellain e vogel ne klase per shkak se gjyshja e tyre qe i rriste ishte ne ferme dhe meqe ate dite ajo punonte nuk e mbante dot fwmijen ne shtepi. Keshtu qe djali 7-vjeçar Justin, u be i famshem pasi fotografia e tij duke mbajtur vëllain e tij në prehër u bë shume virale në internet.

Ne kohet e sotme ky eshte shembulli i nje vellai shembullor qe kujdeset tej mase per vellain e vogel madje dhe mesimet.

Keshtu djali eshte nxenes i klasës së 1 në një shkollë Shteterore qe cila ndodhet në një zonë te larget dhe atij i duhet te shkoje ne shkolle aq larg.

Por mesuesja e tij shkrepi nje foto dhe e postoj ne rrjetet sociale dhe kjo gje solli nje shikueshmeri te larte.

Ka shume njerez qe kur e pane kete si lajm, kerkuan ta ndimojne per nje jete me te mire dhe ndaj ne i urojme shume suksese.

Shpresojm qe nje dite vellai i vogel te rritet dhe te kuptoj se sa shate dite ume e ka dashur vellai i tij i madh perderisa e merrte shpesh ne shkolle dhe kujdesej per te.