E ka ende te njejten buzeqeshje si femije por a e gjeni dot ju se kush eshte?

Ai eshte nje nga kengetaret me te dashur te publikut shqiptare dhe jo vetem ne Shqiperi por ne Kosove Mal i zi dhe ne Maqedoni.

Por ai ka publikuar nje foto kur ishte i vogel 4 vjec dhe ndjekesit e tij kane bere komente te ndryshe per te.

Mbase e ka kapur nostalgjia per femijerine dhe ka shkruar perkrah fotos qe ka publikuar:

“Kush e njeh këtë vogëlushin?”, shkruan ai, bashkangjitur me një ikonë buzëqeshje.

Megjithese nuk eshte e lehte per tu dalluar, ata qe e njohin mire e kuptojnë se behet fjalë për këngëtarin Shpat Kasapi.

Vihet re menjehere se këngëtari ende ruan të njëjtën buzëqeshje sikurse kishte në fëmijëri dhe kjo mund te dallohet direkt.