E dini se cili eshte qyteti Shqiptar ku te gjithe banoret jetojne ne paqe, dhe as qe nuk u shkon ne mendje

Eshte qyteti i luleve dhe trendafilave ku te gjithe jetojne ne paqe me naturen dhe jane njerez te thjeshte dhe te lumtur ku kenaqen me ate qe kane dhe nuk futen ne pronen e tjetrit.

Eshte Permeti qytet pa ngjarje te kronikat e zeza.Qyteti me i paster ne shqiperi pa asnje ngjarje ku te gjithe jetojne ne paqe.

Qyteti i qete dhe i paster qe nga fillimi i vitit e deri ne muajin nentor nuk ka asnje rast apo ngjarje.

Burimet bejne me dije se eshte qytetin me i ulet ne Shqiperi per nje qetesi dhe rend.

Shpresoj qe qyetet ne Shqiperi te marrin shembullin e Permetit kur rendi dhe qetesia zene vendin e pare.