Doli natën me shoqet e saj, babai shqiptar i merr jetën vajzës së tij studente

Petrit Lekaj, një shqiptar në Adelaide të Australisë, është arre stuar për vr asjen e vajzës së tij, Sabrina Lekaj, pasi kishte dalë me shoqet gjatë natës.

20-vjeçarja u gjet e vr arë në makinën e saj, ndërsa babai 49-vjeçar ishte aty pranë, i lyer me gj ak.

Shoqet e saj thanë për mediat australiane se vajza kishte shprehur shqe tësim se do t’i bër tiste babai kur të shkonte në shtëpi, pasi e kishte kaluar natën duke festuar me to.

Vajza njihej nga shoqet si një studente shumë e talentuar për mjekësi, dhe tepër ambicioze me studimet. Veç kësaj, ishte dhe një pianiste shumë e zonja.