Doganierët amerikanë cuditen nga valixhja e shqiptarit. Ja se çfarë gjetën brenda saj (FOTO)

Cfare nuk ndodh me shijet e mira te shqiptareve qe nuk e harrojne asnjehere shije shqiptare kudo qe shkojne.

Histori te tilla ka plote.Sepse shqiptaret ku do qe ndodhen nuk heqin dore nga ushqimi i tyre.

Ne fakte ushqimi real shqiptar qe kultivohet neper male apo nga te aferm eshte ushqim bio dhe shume shije.

Nuk besoj se ka ne bote ushqime me shije sic ka ne shqiperi.Megjithethe tani ushqimi ne shqiperi po ndryshon shume shpejt.

Por nje shqiptar qe shkon ne amerike ka marr me vete plot ushqime.Ai ka marr plot 14 kg produkte ushqimore, të ndaluara, brenda në valixhen e dy shqiptarëve.

Ngjarja ka ndodhur me 16 dhjetor të vitit 2019, por është bërë sot publike. Në valixhen që u përkiste dy udhëtarëve shqiptarë, emrat e të cilëve nuk u bënë publikë, raportohet se u gjetën mes të tjerash mish i papërpunuar, kremviçe, presh, plënc si dhe gështenja.

Specialistët gjetën në mesin e gështenjave edhe dy insekte të gjalla.

Por ata u lane te lire dhe ushqimet u sekuestruan.

Qe keshtu ata i lane valixhet me ushqime ne dogane.