Do shkonin drejt Italisë. Udhëtarët i gjenë “belaja” në aeroportin e Rinasit

Wizzair një nga kompanitë më cmimet më të ulta ne treg për të udhëtuar por ka dhe nje problem pasi le në baltë shpesh herë pasagjerët e saj.

Ditën e sotme në Rinas ka ndodhur një problem pasi udhëtarët janë zbritur nga aioni pasi mësohet se avioni ka apsur probleme dhe udhetarët kanë pritur 1 ore brenda dhe nuk kane arritur te shkojnë drejt destinacionit që duhet te shkonin.

Dhe më pas fluturimi i është anulluar nga Shqipëria drejt Treviso.

Si gjithmonë shqiptarët ngelin në rrugë nga kjo kompani dhe rastet jane të shumta.