Do gatuante makarona, zien ujin, i hedh në tenxhere por hap sytë me atë që sheh

Një grua nga Mitrovica është habitur pasi ka blerë një pako me makarona dhe ka dashur t’i gatuajë ato. Zonja ka vluar ujin dhe pasi ka hedhur makaronat e blera në një prej dyqaneve të njohura në zonë, ka vënë re se makaronat kanë nisur të nxjerrin miza në sipërfaqe.

Gruaja është shprehur e habitur me faktin se ndonëse makaronat kishin afat, nga to dolën insektet.

Nëse do të ndodheshim në një situatë të tillë jashtë shtetit, të jemi të sigurt se kompania prodhuese do të kishte dëmshpërblyer të dëmtuarin e madje, rrezik do t’i merrte falas për gjithë jetën produktet ushqimore të atij lloji.