Djali Shqiptar u kërkon helikopterin ushtarëve amerikanë në Tiranë por ja si iu pergjigj ushtari

Një adoleshent në Tiranë u ka “rrëmbyer zemrat” ushtarëve amerikane që ndodhen në Shqipëri në kuadër të misionit “Defender 21”.

Një video e regjistruar në Tiranë e tregon këtë gjë.

Teksa ushtarët ishin grubulluar në sheshin “Nënë Tereza”, gjatë ditës së djeshme, djaloshi u është afruar ushtarëve me një skateboard në dorë dhe u ka kërkuar që ta ndërronin me helikopterin e tyre.

Kjo kërkesë shkakoi të qeshura nga ana e ushtarëve.

BISEDA MES TYRE

Djali: Më falni, a mund ta shkëmbejmë helikopterin me skatebord? Është shumë i mirë.

Ushtari: A ke më shumë se një?

Djali: Mund të të gjej më shumë.

Ushtari: Do të të duhen shumë skateborde.

Djali:Po sikur të të jap bluzen time?

VIDEO

@kundravajtje

##tiktokalbania ##tiktokkosova ##albanian ##kosovo ##army ##usa ##🇺🇲🇦🇱 ##🇦🇱

♬ original sound – 🛑KUNDRAVAJTJE🛑