Dikur pinte 40 cigare në ditë dhe hante shumë. Shikoni se si duket sot. Foto

Si ju duket transformimin frymëzues i Ardi Rizalit, ai ishte vogëlushi më i shendoshe në botë që pinte 40 cigare në ditë.

Ai tashme ka nje stil jete te re pasi dikur hante shume dhe pinte shume cigare.

Prindërit e djalit kërkuan ndihmë profesionale për t’i hequr zakonin e pirjes së duhanit. Nëpërmjet udhëzimeve të ekspertëve mjekësorë, ata filluan një udhëtim të vështirë për të ndihmuar fëmijën e tyre të linte duhanin.


Megjithatë, ndërsa vogëlushi ndaloi së konsumuari cigare, ai zhvilloi një oreks të pangopur për ushqim. Ai filloi të shijonte gjithçka në dispozicion, duke bërë që pesha e tij të ngrihej edhe më shumë. Kjo varësi e re shërbeu si zëvendësim i nikotinës, duke e bërë atë po aq të dëmshme për shëndetin e tij sa edhe cigaret që kishte hequr dorë.

Por sot ai ka nje jete te shendetshme dhe larg veseve.Hitoria e Ardit shërben si një kujtesë se edhe pengesat më të vështira mund të mposhten me mendësinë dhe sistemin e duhur të mbështetjes.

Ai keshillon te rinjte te degjojne prinderit dhe te jene me te kujdesshem per jeten e tyre.