Deputetja më e bukur shqiptare vendos shamine për Ramazan, ja sa e bukur duket (Foto)

Politikanja me e bukur ne Kosove shume e bukur dhe terheqes

Deputetja e Kosovës, Duda Balje, ka publikuar disa foto në Instagram pranë të cilave ka treguar se po lutet në muajin e shenjtë të Ramazanit dhe gjithashtu ajo esht mbuluar me shami.

Ja se si eshte shprehur ajo:“Shpirt që ke aromë Ramazani dhe mengjesi syfyri. Fati im i madh është që edhe ketë ramazan e kam pritur me njerëzit që janë jeta ime.
Kam shumë gjëra për të cilat do ta lartësoj Krijuesin tim, dhe ti falenderohem për çdo copë ajri që marrë frymë. I lutem dhe do ta lus për gjëra të njejta shëndet, paqe, fat e për njerëzit që i dua.

Shpresoj në shpërblim, sepse Krijuesi im është dhurues, meshirues, do të përpjekem, do të punoj për këto. Zonjat e mia, çdo iftar, çdo buzeqeshje që japim agjëruesve tanë, çdo namaz, çdo lutje, shtëpia e pastër janë tregues të shpirtit të madh tonit. Në emer të kësaj, i lutem Allahut që të na ruan nga frika jonë, dhe të na dhurojë atë që ai di më së miri për ne !”, ka shkruar ajo pranë postimit.