Del shkaku per ngjarjen e Shkodres ku vellai i mori jeten motes se tij.Per nje..

Burime për Top Channel bëjnë me dije se motra do të blinte mobilje me vlerë 4 mijë euro, ndërsa i vellai nuk ishte dakord dhe kjo ka cuar te dy drejt nje ngjarje te tille.

“Mi jep mua lekët se i gjej unë”, mësohet t’i ketë thënë autori ku aty ka nisur cdo gje.

Ky besohet të jetë motivi që nisi konf liktin në familje, që çoi më pas në humbjen e jetes te Diana Vukajt.

Po ashtu, mësohet se para se të ndërmerrte aktin 55-vjeçari ka mbajtur të mbyllur në shtëpi për tre ditë.