Cpo ndodh? 7 termete te njepasnjeshem ne Shqiperi

7 lëkundje sizmike janë regjistruar në zonën e Klosit nga ora 20:30 e darkës dhe i fundit në 6:36 të mëngjesit të sotëm duke filluar nga 2 deri në 3.5 righter.

Tërmetet janë ndjerë në Dibër dhe Tiranë, por nga informacionet e marra nuk kanë shkaktuar dëme.

Dhe cdo gje eshte mire dhe nuk ka ndonje dem apo te lenduar. Shpresojme cdo gje te shkoje mire.