Cmendet pasagjeri. Hap deren e avionit dhe tmerron 194 pasagjeret ne avion. Video

Policia në Korenë e Jugut ka arrestuar një pasagjer i cili hapi derën e avionit pak para uljes së avionit, duke shkaktuar panik mes 194 pasagjerëve në bord duke lënë disa pasagjer të kërkojnë trajtim spitalor për probleme me frymëmarrjen.

Askush nuk u lëndua, por nëntë persona u dërguan në spital pasi vuanin nga probleme shendetsore.

Avioni ishte pak minuta nga ulja kur një pasagjer mashkull i ulur pranë një dere emergjence tërhoqi një levë, kështu që dera u hap rreth 200 metra mbi tokë, tha një zëdhënës i Asiana.

Një videoklip i marrë nga një pasagjer kapi momentin kur era çau rreshtat e pasagjerëve – të cilët kishin lidhur tashmë rripat e sigurimit për t’u përgatitur për ulje – me boshllëkun në anën e trupit të trupit të dukshëm. Pamjet treguan flokët e pasagjerëve duke u përplasur egërsisht ndërsa disa bërtisnin me frikë.