Cimi e la për Linditën/ Stela reagon për herë të parë: Në moshën që kemi ne…

Ish-konkurrentet e “Përputhen 40” shpesh herë janë vendosur në qendër të vëmendjes për shkak të ngjarjeve të ndodhura mes tyre

Së fundmi, Stela dhe Çimi kanë habitur fansat me ndarjen e tyre pasi ata shafqeshin gjithmonë të lumtur së bashku dhe nuk kishin lënë vend për dyshime se marrëdhënia e tyre nuk po funksiononte.

Ai më pas u pa duke u puthur me Linditën, për të cilën ka pasur gjithmonë një pëlqim, si dhe me Gilbertën. Së fundmi, Stela ka vendosur që të bëj një bisedë virtuale në Instagram.

“The se Çimi nuk do të lidhej kurrë me Linditën sepse është shprehur shumë keq për të, ja që ndodhi…Çfarë nuk bëhet për vizibilitet e disa followers. A je mërzitur nga videot e Çimit që ka nxjerrë Gilberta?

Çdo njeri tregon veten e vet! Mërzitur absolutisht jo… Çimi në një live të Bertës tha që me Stelën kemi një pauzë, si qëndron e vërteta?

Normalisht duhet të pyesësh personin në fjalë, jo mua… mua nuk më intereson çfarë thotë ai person. Më duket se Gilberta çdo gjë që nxjerr e bën me tendencë, që nga videot dhe livet, je shumë e mirë.

Hahaha, çudi të gjithë kështu mendojnë… të jetë e vërtetë.

A e prisje që Çimi të afrohej me Linditën? E prisja nga jo stabiliteti i Çimit. Një gjë është e sigurt, janë shumë fake, edhe pse për moshën që kemi nuk na shkojnë këto sjellje.