Çfarë po ndodh në Lezhë? Mbi 80 fëmijë në urgjencë , flet mjeku

Çdo ditë në urgjencën pediatrike të spitalit të Lezhës paraqiten afërsisht 85 fëmijë me infeksione të aparatit tretës.

Pediatri i Spitalit Lezhë, Mark Marku shpjegon simptomat me të cilat fëmija duhet sjellë urgjent te mjeku.

Mjeku thotë se këto ditë ka pasur edhe raste fëmijësh me Covid.

Fëmijët me viroza duhet të dërgohen te mjeku para se situata të përkeqësohet deri në dehidratim.

Ndërsa nuk mungon apeli për më shumë kujdes në këto ditë të nxehta vere.

Ndaj beni kujdes dhe ruani vetet ne keto dite te nxehta vere.