Çfarë ndodhi me tyre? Bashkimi dhe Alvisa zhvillojnë takimin e tyre të parë në Për’Puthen

Alvisa dhe Bashkimi, djali nga Kosova që jeton në Amerikë zhvilluan takimin e tyre të parë në Për’Puthen.

Të dy ishin shumë të ëmbël në takim dhe duket se po përshtateshin me njëri-tjetrin.

Bashkimi: Jam pak i ndrojtur, kam një mur mbrojtës, dua ta testoj një femër, jam pak xheloz. Të ka ndodhur që ti shkruash i pari një djali?

Alvisa: Asnjëherë, nuk e shoh si gjë negativë, thjesht unë nuk dua.