Byrek dhe dhallë, deputeti shqiptar kapet “mat” pasi del nga Kuvendi deputeti

Deputeti i njohur Kujtim Gjuzi është fotografuar në një byrektore në ish-Bllok.Kjo tregon thjeshtesin ee tij sepse dikur deputett hanin pac e pilaf.

Pasi ka dalë nga Kuvendi, ai është drejtuar të vetmit dyqan të asaj zone ku ka dal dhe ka porositut nje byrek.


Ai shihet teksa ha në këmbë byrekët, që i ka shoqëruar edhe me dhallë. Ky veprim ka habitur njerëzit, të cilët edhe e kanë fotografuar momentin ku e kane parë.Te pakten ky eshte ndryshe nga ata deputet barkmedhenje qe nuk fryhen duke grene.

Edhe pse nuk dihet se për çfarë arsyesh deputeti Gjuzi ka përfunduar në një lokal të tillë, pasi ne jemi mësuar që politikanët tanë t’i shohin nëpër vende të rafinuara.