Blindohet forte Tirana: Dritan Dajti “del” nga qelia dhe

Nje nga personat me te rrezikshem Dritan Dajti, është shfaqur sot për herë të parë në publik pas shumë vitesh.Ai ishte i shoqeruar me nje numer te madh polcesh dhe ruhej prej tyre.

Autor i disa ngjarjeve Dajti, është shoqëruar sot në mëngjes, në zonën e ish-bllokut nga një numër i lartë efektivësh policie drejt një klinike dentare.

Ai ka pasur problem me dhembet dhe i duhet te shkoje tek dentisti.Por per nje dhemb ai duhet te marre me vete dhe nje grup te madh me vete.

Kujtojmë se Dajti është dënuar me 25 vite heqje lirie.

video