Biznesmeni i njohur sulmohet nga qeni në qytetin e Sarandës

SARANDE- Nje ngjarje e rend ka ndodhur ne qytetin e Sarandes ku nje qen pastor ka sulmuar biznesmenin Nexhip Sulejmani.

Biznesmeni sa zbriti nga automjeti eshte sulmuar nga qeni dhe eshte kafshuar ne kembe. Nje shtetas aty prane ka ardhur dhe e ka kapur qenin per ta bllokuar.

Pasi largohet nga qeni biznesmeni shkon ne makine dhe drejtohet drejt spitalit qe te marre ndihmen e shpejte.