Bëni gati valixhet/ Një tjetër shtet europian heq çdo kufizim ndaj shqiptarëve

Një tjetër shtet ka hequr çdo kufizim për shqiptarBët.

Burimet bëjnë me dije se Çekia ka hequr kufizimet për shqiptarët të cilët mund të udhëtojnë drejt këtij vendi vetëm me pasaportë.

Çekia

Nga sot, hiqen të gjitha kufizimet për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë në Çeki.

As testi, as v aksinat nuk janë të detyrueshme. Mjafton bileta, pasaporta dhe maska.

Ju faleminderit për bashkëpunimin,

Tirana International Airport