“Bashkëshorti bëri diçka që më vjen zor ta them.Ai me..”. Gruaja rrëfen kalvarin e jetes se saj.Video

50 vjecarja ka treguar jeten e saj ne emisionin Historia ime.

Ajo eshte martuar me mbleseri qe 17 vjec dhe ka qene rritur jetime.

Megjithese bashkeshorti ishte i pa pershtatshem per te ajo nuk e kundershtoi dot martesen.

Por pari ata u martuan dhe ajo lindi femi burri i saj largohet nga shtepia.

Që në fillim e kuptova qe ai nuk ishte per mua, por s’kisha guximin të thoja që babi prit se ky njeri nuk bën për mua.

Ne kishin 6-7 vjet diference moshe.

Edhe pse erdhi djali në jetë, ai nuk u interesua të merrte përsipër fëmijën e vet. Pasi djali erdhi në jetë, ai largohet nga shtëpia. Bëri diçka që më vjen zor ta them, nuk mundem ta them. Hajde me mua tha, merre djalin dhe hajde me mua. S’më intereson babi jot tha, edhe unë i kam lënë prindërit e mi tha, s’më intereson.

video