Bari nuk rritej në kopësht, pasi gërmon bën zbulimin qe nuk i shkonte ne mendje

Jim Clark nga Northumberland, Angli kaloi 3 dekada duke u përpjekur për të rritur bar në oborrin e tij.

Ai e mbillte atë, e fertilizonte dhe e ujite çdo herë, vit pas viti, por pa rezultate. Bari nuk po dilte.

Ai vendosi që të shohë se çfarë është problemi me tokën në oborrin e tij. Jim gërmoi oborrin dhe zbuloi se nën të ndodhej një bunker i ndërtuar nga pronari i mëhershëm.

Bunkeri duket se është krijuar për t’iu shpëtuar bombave të nazistëve. Jim jetoi 33 vjet në këtë shtëpi dhe asnjëherë nuk kishte gjetur një shenjë të vetëm të këtij bunkeri, deri vitin e kaluar.