Arsyeja më e mirë për të veshur çorape kur flini gjume. Per ju qe ju rrine kembet e ftohta

Arsyeja më e mirë për të veshur çorape në krevat!

Corapet nuk mund të konsiderohen si aksesor i gjumit gjatë kohës së gjumit ,por për disa çorapet jane te rendesishme gjate gjumit.Unë jam një nga ata njerëz që i rrijne këmbët e ftohta gjatë natës ,gjatë muajve të dimrit. Dhe ndonjehere vesh çorape kur shkoj në shtrat. Të pastra, jo ato te veshurat gjatë gjithë ditës. Unë thjesht nuk mund të fle me këmbë të ftohta.Unë njoh te tjere që e bëjnë këtë si pjesë e rutinës së tyre të bukurisë, duke hidratuar kembet dhe duke veshur çorape per te qendruar te buta. Siç rezulton, duke fjetur me çorape mund të jetë dicka e mirë ne rutinën tuaj të gjumit.

Një grup te rinjsh te shendetshem u vunë në provë, dhe secilin e zuri gjumi menjehere sapo gjymtyrët e tyre u ngrohen. Kur enët e gjakut zgjerohen në duart dhe këmbët, ajo nxehtësi shpërndahet në pjesën tjetër të trupit.

Studimi zviceran tregoi se kjo i ndihmon njerëzit të bien në gjumë brenda një kohe të shkurtër.Nëse jeni një nga ata njerëz që i kanë neveri corapet ndaj nates, mund të provoni disa prej sugjerimeve te meposhtme:

Vendosni një shishe me ujë të nxehtë ose jastëk me korent midis këmbëve para se të shkoni për të fjetur.

Vendosni nje batanije shtesë në këmbët tuaja.

Blini carcafe kashmiri për gjumë.

Ngrohuni duke mbajtur veshur pandofla para se të futeni në shtrat.

Beni nje dush te ngrohte perpara gjumit,dhe pas dushit mos harroni te lyheni me vajin e livandos,aroma e te cilit do t’ju qetesoje shume.

shijejete.com