Arditi habitet në emision pas asaj që dëgjoi..Ose un qenkam mbrapa bote ose…

Vajza e quajtur Griselda ka një problem me nënën. Ajo gjithë kohës e mban nen kontrollon dhe nuk e lejon të dalë me shoqet ndaj Griselda e ka ftuar në studio dhe ka një kërkesë të veçantë për të.

Duke qene se vajza ka nje problem te madh me nenen e saj dhe rri gjithe diten ne shpi ajo e ka ftuar nenen per te biseduar me Arditin e per ta bindur ate. Por Arditi ka mbetur i habitur dhe pa fjale, nga fjalet qe thote vajza.

Ja si vijon biseda mes tyre ne studio

A: Ke pasur ndonjë gjë specifike me mamin apo probleme me të tjerët në familje ?
G.: Po probleme me të tjerët, por edhe me mamin më shumë. Qe kur kam qenë në 9-vjeçare, mami nuk më linte të dilja me shoqërinë time.
A : Ti ke qene 15 vjeç, le të themi.
G: Po!
A: Ku doje të shkoje ti atehere?
G: Të dilja me shoqërinë, me shoqet, me shokët, për kafe…
A: Per kafe ti… 15 vjeçe? Një minutë se po më duket vetja si mami yt… Është normale 15 vjeçe te pish kafe??
Jo- thotë publiku…
G: Ose në ndonjë vend tjeter…
A: Po shoqet e tua dilnin 15 vjeç për kafe?
G: Po dilnin.

Dhe pastaj shprehja e Arditit i habitur:
A: O jam unë mbrapa botës dhe nuk di se ç’bëhet! Ok..

Ja vidjo me poshte :