Apel për Shqipërinë: Kini kujdes 1 furrë buke infekton 1 lagje, duhen doreza, maska, veshje e paketimet e duhura

Koalicioni Per Shqiperine ben kete Apel Urgjent per te gjitha bizneset e bukes, por edhe per fastfoodet, restorantet, punishtet e pastave, thertoret, dyqanet e mishit, etj. etj dhe ne menyre te vecante per institucionet shteterore qe i kontrollojne ato:

Te miratohet dhe zbatohet me urgjence nje Rregullore dhe njekohesisht tu krijohen kushtet e furnizimit per cdo FURRE BUKE qe personeli të përdori maska, doreza dhe veshje sanitare! Buka duhet të paketohet!

Keshtu behet nje perllogaritje e pershkallzuar:
1 Furrë Buke me personel te infektuar mund te infektoje ne 1 dite te vetme 1 Lagje te tere!
Gjithashtu edhe cdo Fastfood, byrektore apo punishte pastash mund te infektoje kedo qe konsumon produktet e saj!

KINI KUJDES! BUKA NUK LAHET!
POR masa paraprake eshte ta thekni buken sepse temperatura e larte e shkaterron virusin!