A mbani mend nënën e Florit te ‘Njerëz dhe Fate’? Ja çfarë ka ndodhur me të

Nje nga serialet me te bukur shqiptar pas viteve 90.

Ai do të mbetet gjatë në memorien e të gjithë publikut, për arsyen se trajtonte problematika të familjeve shqiptare.

Te gjithe artitestet ne ate serial kane qene briliant dhe shume te dashur.

Një nga aktoret që tërhoqi më shumë vëmendjen në këtë realizim kinematografik ishte dhe aktorja që luante rolin e Dritës, nënës së Florit. Ajo spikati shumë me rolin e saj pasi si çdo nënë shqiptare pavarësisht bëmave të të birit, i qëndroi gjithmonë pranë dhe e mbronte.

Ky rol u luajt nga aktorja Pavlina Mani, e cila pas mbarimit të xhirimeve të serialit u largua së bashku me familjen e saj drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës.


Ajo jeton në Amerikë prej më shumë se 16 vitesh dhe pamja e saj ka ndryshuar jashtëzakonisht shumë.Sepse vitet bejne te veten.