A ju kujtohet personazhi i njohur Lola tek “Njerëz dhe Fate”? Ajo sot jeton ne Amerike, shikoni se si pas 15 vitesh

Seriali i pare shqiptar “Njerez dhe Fate” ka qene per shume gjate nje nder me te preferuarit e shqitareve dhe te gjithe ne shqiptareve na ka shoqeruar per shume kohe skennari por edje aktoret me r.

Shumë nga personazhet e këtij seriali kanë ndryshuar në pamjen e jashtme ashtu si kurse Flori, Lola apo Era. Madje disa prej tyre kanë preferuar edhe të largohen jashtë vendit.

Por si duket Lola sot dhe çfarë ka ndodhur me jetën e saj? Aktorja Valbona Imami aktualisht është duke jetuar me bashkëshortin në SHBA dhe ‘Këshillabukurie’ ka publikuar disa foto ku shihet se si është ajo sot.

Valbona duket shume natyrale në këto foto dhe madje mund te thuhet se pamja e jashtme nuk ka shumë rëndësi për atë. Por sido që të jetë ajo dhe çfarëdo vendi qe te jetoje, per ne si publik ajo gjithmonë do te kujtohet si Lola e “Njerëz dhe fate”.