A ju kujtohen Pipi Corapegjata, Tomi dhe Anika? Ja si jane duken ato sot

Ne rolin kryesor Aktorja suedeze Inger Nilsson, luajti personazhin legjendar të serialit dhe filmit Pippi Çorapegjata në 1969 dhe 1970, qe ishte bazuar në librin me po të njëjtin emër nga Astrid Lindgren.

Pipi njihet kudo si një nga personazhet më të pëlqyer të librave për fëmijë, te cilin e ka nisur si liber shkrimtarja suedeze Astrid Lindgren, e që më pas u bë edhe film.

Pipi Çorapegjata, kete vit ne Maj mbush 62 vjeçe dhe vazhdon e jeton në Suedi. Ne foto mund te shikoni si duket ajo aktualisht:

Anika e quajtur Maria Persson eshte 60 vjeç dhe jeton ne Stokolm, Ja si duket ajo sot:

Dhe ne fund perzonazhi i njohur Tomi, vellai i Anikes, Pär Sundberg ja si duket pas kaq shume vitesh

Ata te tre jane mbledhur disa here bashke me kerkese te fansave te tyre.