62 vjecari humb jetën në hotel në Golem

0
258

Ishte ne hotel me familjarët humb jetën mbremjen e sotme 62 vjecari.

Ata ndodheshin në hotel në Golem dhe pa pritur i moshuari ka humbur jetën.

Mësohet se 62-vjecari ka pesuar arrest kardiak. Dhe policia ka shkuar në vënd ngjarje.

I moshuari ndodhej me familjen e tij ku ngjarja ka ndodhur pa pritur.