A mund ta gjesh macen mes pëllumbave brenda 31 sekondave?80% deshtojne.

Nje kuic shume i bukur dhe plot argetim kuice te tilla jane argetues dhe ta bejen diten e bukur ne foto e me poshtme eshte fshehur macja a e gjeni dot?

Ky eshte nje kuic qe zhvillon mendjen dhe shikimin e mprehte.

Eshte si nje iluzion optik ndaj vetem ata qe kane nje shikim te mprehte mund ta gjejne.

Tetoje shikimin tend duke gjetur macen ne kete foto a e gjeni dot?.

Per te gjithe ju qe nuk e gjetet foto me poshte ju vjen ne ndihme.

Majca eshte ne foton e me poshtme.