Rritja e Infektimeve, Ministria e Shëndetësisë del me urgjencë dhe jep Njoftimin: Ja ç’do ndodhë në muajin shtator

Ministria e Shëndetësisë ka dalë me një njoftim të fortë ku thekson se edhe muaji shtator të jetë muaj i hapur për berjen masive te vaksines të popullsisë.

“Muaji Shtator do të jetë muaj i hapur i v.a.k.s.i.n.i.m.i.t masiv për qytetarët mbi 18 vjeç, për të mbrojtur jetën dhe shëndetin, për të garantuar mbarëvajtjen e vitit të ri shkollor, të aktiviteteve të biznesit dhe jetës së përditshme.

Apeli i Ministres Ogerta Manastirliu dhe plani për përballimin e valës së koronavirusit gjatë vjeshtë-dimrit”, thuhet në njoftim.

Ndaj duhet te jemi te kujdesshem pasi duhet te ruajm distancimin social dhe te jemi te kujdesshem ndaj virusit.