5 vendet qe nuk duhet ti vizitoni pasi mund te infektoheni me variante te reja

Keto janë vendet qe ndalohet te udhëtohet për shkak të varianteve të koronavirusit dhe duhet te jeni te kujdesshem.

Sipas CDC, ka kufizime të udhëtimit të lidhura me COVID-19 për qytetarët jo-amerikanë që vizituan vendet e mëposhtme pasi ne keto vende ka variante te ndryshme kovidi dhe duhet te keni kujdes.

India

Brazil

Afrika e Jugut

Kina

Irani

Pasi te kteheni nga keto vende duhet te futeni ne karantine per 14 dite.

marre nga www.today.com/health/