5 shenjat e burrit te mire nese e takoni mos e largoni nga jeta juaj

Kur u takuat me partnerin tuaj, ndoshta nuk u ulët dhe analizuat nëse i plotëson standardet e një babai të mirë.

Nëse keni zgjedhur një partner që posedon vlera, ato vlera do të kalojnë në rolin e tij si baba.

Sot ju kemi sjellë një listë të shenjave që një burrë është dhe do të jetë një baba i mirë për fëmijët tuaj dhe do ju beje jeten te lumtur:

1) Ai eshte i vemendshem:Dhënia e vëmendjes është një shenjë e një babai të mirë ndaj ju dhe femijeve.

2) Mban premtimet: Edhe pse eshte e lehte të harrosh premtimet që jep, Armstrong shpjegon se nje mashkull qe e mban fjalen e tij,do te jete nje baba i mire dhe nje bashkeshort i mire.

3)Ai është mendje hapur: Kur fëmija juaj rritet dhe fillon të bëjë zgjedhje personale të jetës, duhet t’i lejoni të jetojnë ne te vërtetë.

4)Nese eshte ne gjendje te ndaje kohen e punes nga koha e familjes,ka gjasa qe ky mashkull te jete nje baba i mire.

5)Shmang konfiktet : Quint gjithashtu shprehu se një cilësi e rëndësishme e një babai të mirë është te shmange konflitet.

Nese ju ka pelqeyr shperndaje ne profilin tend.