47 vjeçe, nënë e dy fëmijëve por koha ka ndalur për Mira Konçin, gruaja e Saraçit në formë të shkëlqyer

47 vjeçe, nënë e dy fëmijëvMira Konçi, e mirenjohura kengetarja e ka ndalur kohën.

Ndonëse vetëm 3 vite e ndajnë nga 50-vjetori i lindjes, këngëtarja e dashur për publikun, duke qene se eshte edhe nënë e dy fëmijëve, shfaqet në nje formë të shkëlqyer.

Bashkëshortja e kompozitorit Shpëtim Saraçi jetojn prej vitesh me familjen e saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ajo rrezaton lumturi.

Freskia e saj është e njëjtë me atë që shfaqte në kohën e festivaleve ne RTSH ku ajo ishte shume e re gati ne moshen e se bijes por pa asnje dallim ne gjithe keto vite.

(Mira Konçi me vajzën)
e por koha ka ndalur për Mira Konçin, gruaja e Saraçit në formë të shkëlqyer