30 vjecarja nënë e 3 fëmijve zhduket dhe humb kontaktet me familjen

30 vjecarja Mimoza Arapi ka humbur kontaktet nga dita e djeshme dhe nuk ka asnjë mesazh nga ajo.

Mimoza është nënë e tre fëmijeve dhe bashkeshorti punon në Itali.

Një person ka telefonuar familjarët e saj dhe ka thenë që ajo është parë në Vlorë. Por ishte një telefonat anonim.

Pas denoncimit policia është duke kërkuar 30 vjecaren dhe ende nuk dihet se ku është.