26 shqiptar te infektuar me koronavirus?Ja si doli tetsi i tyre

Per fat te mire Shqiperia eshte e paster nga koronavirusi.

Ministria e Shëndetësisë thote se ne Shqiperi jane testuar 26 raste dhe deri tani asnje nuk ka dalur.

Tre personat kishin udhëtuar vendet e prekura nga koronavirusi COVID-19, por fatmirësisht kanë rezultuar negativ.

Dhe ky eshte nje lajm i mire per te gjithe besoj.

Laboratori i virologjise ka thene se jane testuar 26 raste dhe asnje nuk ka dal pozitiv.

Te gjithe syte e kane ne koronavirusi sepse Italia eshte vendi kyresor qe po perjhap me shpejtesi virusin pasi nga aty jane infektuarshume shtetas europian.

Shpresojme qe shqiperia tja hedh ne paqe.