19 vjecarja merr pa leje biçikletën e shefit te policis por shikoni cfare letre i shkruan per te

Kur ofeiceri Josh Bowden u zgjua mengjesin e se henes,pa se bicikleta e tij kishte humbur dhe nuk dinte se çfarë të bënte për këtë.

Por disa ditë më vonë, ajo u rishfaq në pronën e tij.

Ai nuk u habit shume per bicikleten,por per faktin se ai qe e mori ishte një vajzë adoleshente që u përpoq të kthehej në shtëpi në oren 2:00 a.m.

Bashkangjitur me biçikletën e tij vajza 19-vjeçare,kishte lene nje leter ku shpjegonte arsyen e marrjes se bicikletes,duke i kerkuar falje zoterise.

Ajo tha se e mori biçikletën për shkak të disa djemve ne gjendje te de hur,dhe nuk kishte asnjë mënyrë tjeter për te shkuar ne ate orar ne shtepi.

Në leter, vajza adoleshente e paidentifikuar tha se ajo “e pa makinën e oficerit dhe shpresonte se do ta kuptonte”.

Oficeri dhe babai i një vajze tjetër adoleshente e kuptoi dhe shkroi një letër “M” te cilen e postoi në Facebook, me shpresën që ajo te mund ta lexonte.

Në letrën e hapur, Bowden shprehu mendimet e tij të përzemërta dhe i ofroi adoleshentes disa këshilla të forta si një baba dhe një oficer policie,duke i thene se do ishte me mire te kishte trokitur ne deren e tij per ti kerkuar ndihme per me shume siguri.

Ai gjithashtu i tha te mos qellonte me vetem ne këto situata të pasigurta,edhe nese do te kishte nje feste me shoqerine,duhej patjeter te kthehej me dike per ta shoqeruar.

Ai u përgjigj publikisht me shpresën se mesazhi i tij jo vetëm që do të lexohej nga vajza, por do të ofronte këshilla për çdo adoleshent tjetër në një situatë të ngjashme.Mirësia e oficerit preku zemrat e mijëra njerëzve në Facebook, dhe postimi i tij u be viral.

Video