Nëna 15 vjecare mbyt femijën e porsalindur

0
483

Një nene adoleshente vrau foshnjën e saj të porsalindur duke e sulmuar dhe duke i mbushur fytin me pambukuk bashk me te dashruin e saj.

Paris Mayo, e cila është 19 vjeçe, por ishte 15 vjeç në kohën e incidentit, ka dalë në gjyq e akuzuar për vrasjen e femijes se saj bashk me te dashurin transmeton shiko.news

Lindja ndodhi më 23 mars 2019 dhe ajo mori kete akt te shemtuar kunder femijes se saj pasi ajo ishte nje 15 vjecare transmeton shiko.news

Ajo nuk e priste qe te lindte dhe cdo gje ka ndodhur shume shpejte ne shtepine e saj. Ajo ka dashur ta largoj femijen nga jeta e saj duke e gotitur dhe e mbytur. Tani 19 vjecarja akuzohet per vrasje dhe gjykata pritet te marr nje vendim ekstrem ndaj saj.

Transmeton shiko.news