Thursday, September 28, 2023
HomeIDELargoni yndyrën nga shporeti për vetëm 2 minuta: Ju nevojiten vetëm 3...

Largoni yndyrën nga shporeti për vetëm 2 minuta: Ju nevojiten vetëm 3 gjëra

Askujt nuk i pëlqen të pastroj yndyrën në shporet.

Këtë problem mund ta zgjidhni pa përdorur kemikale.

Ja çka ju nevojitet:

Alkool

Leckë e pambukut
Dhe brushë për dhëmbë.
Mënyra e përdorimit:
Lyeni leckë e pambuktë me alkool dhe fshijeni atë pjesë ku jeni duke e pastruar. Lerëni alkoolin të rrijë, pastaj fshijeni.

Advertisingspot_img

Popular posts

My favorites

I'm social

0FansLike
0FollowersFollow
3,872FollowersFollow
0SubscribersSubscribe