Gruaja i fali tradhëtin bashkëshortit ai ja punon përsëri

0
134

Ne emisionin “Aldo Morning Show” është diskutuar tema se a falet tradhëtia mes cifteve? Dhe përgjigjet e telefonuesve kanë qenë të ndryshme.

Një telefonat ishte ndryshe nga te tjarat ku nje qytetatre ka telefonuar dhe ka treguar pervojën e hidhur nga jeta e saj.

Ajo ka thene se:“Në fakt tradhtia nuk duhet falur se po u fal njëherë ajo bëhet rrugë. E kam dhe nga përvoja e jetës. Jam tradhtuar një herë edhe u bë rrugë nga ana e bashkëshortit. Deri sa përfunduam në divorc. Nuk duhet lëshuar pe për këto gjëra. Më mirë me thënë kaq kishim”.