Era e keqe nëpër autobusa, ligji i ri dhe gjoba për ata që hyjnë të palarë

0
127

Personat që veshin rroba të pista do gjobiten në Rumani .

Në qytetin e Kluz në Rumani shumë njerëz janë ankuar pasi në autobuza gjenden shumë njerëz me rroba të pista që vijnë erë të keqe.

Sipas ligjit e ri të gjithë personat që veshin rroba të pi.sta tashmë do paguajnë gj.obë nga 21 deri në 42 euro. Kryebashkiaku i qytetit deklaroi se kjo është thjesht një përpjekje për të reduktuar të alko.olizuarit dhe njerëzit që nuk lahen.

Shumë studentë dalin natën dhe kur hipin nëpër autobusa vijnë erë alko.ol gjë që bezdis pasagjerët e tjerë.

Po ne shqiperi duhet te kete nje ligj te till si mendoni???