Emigranti blen 33 pica te medha dhe ja dergon policeve te Kosoves

0
95

Mërgimtari ndodhet në Mitrovicë dhe kishte shprehur dëshirën të blejë 33 pica dhe 4 pako me pije për zyrtarët policorë.

I kontaktuar nga “Jepi zë”, ai del të jetë nga qyteti i Fierit në Shqipëri por me banim në Berlin, ndërsa është nip Mitrovice.


Qytetari me emrin Janny Otto vije nga qyteti shqiptar por ndodhet për vizitë në qytetin e minatorëve, pasi një pjesë të familjes e ka nga Mitrovica, por me prejardhje nga Prekazi.

Ndryshe të shpeshta janë rastet kur qytetarët shprehin gatishmërin të ndihmojnë Policinë e Kosovës në forma të ndryshme.