A e gjeni dot kush është në foto? Është një nga banorët më të fortë të BBV2.

0
115

A e gjeni dote kush eshte? Eshte nje nga banoret me te forte te BBV2.

Djali ne foto eshte Krist Aliaj i cilesuar si nje nga konkurentet te forte te ketij edicioni ne BBV2.

Mbrebjen e djeshme ai eshte takuar ne nenen eshte eshte surprizuar nga Vellai i madh.

U ben me shume se 110 dite qe atij i mungon nena e tij. Por ajo eshte krenare per te dhe lojen qe ai ka zhvilluar ne Big Brother.