10 keshilla si te jeni nje grua e forte dhe te rikthjeni besimin e humbur

0
144

Citate të grave të forta për të sjellë lumturi më të madhe

Gratë janë shpesh më të forta nga sa i japin vetes meritën. Ata mund të bëjnë gjithçka dhe të këmbëngulin në çdo situatë. Këto citate të forta të grave sigurisht që do t’ju ndihmojnë të gjeni gëzim dhe të përqafoni fuqinë e grave.

1. “Një grua e fortë e kupton se dhuntitë si logjika, vendosmëria dhe forca janë po aq femërore sa intuita dhe lidhja emocionale. Ajo vlerëson dhe përdor të gjitha dhuratat e saj.” – Nancy Rathburn

2. “Femrat me të vërtetë të fuqishme nuk shpjegojnë pse duan respekt. Ata thjesht nuk angazhohen me ata që nuk ua japin atë.” – Sherry Argov

3. “Një grua e fortë dashuron, fal, largohet, lë të shkojë, përpiqet përsëri dhe këmbëngul … pa marrë parasysh se çfarë i hedh jeta”. – E panjohur

4. “Bota ka nevojë për gra të forta. Gra që do të ngrenë dhe ndërtojnë të tjerët, që do të duan dhe do të dashurohen, gra që jetojnë me guxim, të buta dhe të egra, gra me vullnet të paepur.” – Amy Tenney

5. “Mos lejoni askënd të flasë për ju dhe mos u mbështetni tek të tjerët që të luftojnë për ju.” – Michelle Obama

6. “Një nga gjërat më të guximshme që mund të bëni është të identifikoni veten, të dini se kush jeni, në çfarë besoni dhe ku doni të shkoni”. – Sheila Murray Bethel

7. “Jeta nuk është e lehtë për asnjërin prej nesh. Por çfarë nga kjo? Duhet të kemi këmbëngulje dhe mbi të gjitha besim te vetja. Ne duhet të besojmë se jemi të talentuar për diçka dhe se kjo gjë duhet të arrihet.” – Marie Curie

8. “Duhet ta dini se mund ta bëni këtë. Ju jeni të fortë. Dhe do t’ia dalësh. Thjesht qëndroni dhe vazhdoni të besoni në veten tuaj, gjithmonë.” – Heather A. Stillufsen

9. “Sa herë që një grua ngrihet për veten e saj, ajo ngrihet për të gjitha gratë.” – Maya Angelou

10. “Femrat e forta nuk e luajnë viktimën. Mos e bëni veten të duken të dhimbshëm dhe mos i drejtoni gishtat. Ata qëndrojnë dhe merren”. – Mandy Hale